Over ons

WAT at Work (Working Apart Together) is in 2010 opgericht. Eens in de twee weken ontbijten wij met elkaar op woensdagochtend van 7.30 – 9.00 uur. In de bijeenkomst werken wij een korte agenda af en krijgt iedereen de gelegenheid te bespreken wat hem of haar bezighoudt in het werk en het ondernemerschap. Soms geeft een van de leden een presentatie over zijn eigen bedrijf of expertise, dan weer nodigen we een deskundige uit om een presentatie te geven over een interessant onderwerp dat ons allemaal aangaat.

WAT voor mensen?

Een echte WAT-er is betrokken en houdt niet van al te veel formaliteiten.  Er is daarom geen strakke agenda en al helemaal niet elke week dezelfde. We houden graag contact met elkaar tussen de sessies door, gewoon omdat het nuttig of gezellig is. Behalve over ondernemerschap praten we ook graag over lekker eten, mooie concerten of sportprestaties. Als levensgenieters gaan we daarom ook 4x per jaar samen een avond op pad in wat we noemen een kwartaalbijeenkomst.

WAT voor ondernemers?

WAT-ers zijn ondernemers die:

  • zich ervan bewust zijn dat zij met hun netwerk anderen kunnen helpen;
  • de kunst van het brengen even goed verstaan als de kunst van het halen;
  • willen investeren in het opbouwen van een waardevol en heel divers netwerk;
  • graag sparren met collega-ondernemers;
  • willen groeien met en niet ten koste van anderen;
  • graag iets voor elkaar willen betekenen.

WAT voor exclusiviteit in sectoren?

WAT at Work heeft gekozen voor branche-exclusiviteit. Dit betekent dat uit iedere branche slechts één bedrijf lid kan worden. Hierdoor ontstaat een lekker gemêleerd gezelschap en kun je ook gevoelige zaken voorleggen aan de groep. Branche-exclusiviteit heeft bovendien het voordeel dat er geen concurrentie ontstaat tussen de leden.