Yvette van Aarle

YA Coaching, werk gerelateerde coaching

YA Coaching is hét coachingsbureau voor mensen die hulp zoeken bij werk gerelateerde persoonlijke ontwikkeling. Yvette coacht een-op-een maar ook teams en organisaties. Voor iedereen die een positieve beweging wil maken en zichzelf beter wil leren kennen en regisseren. Zorgt voor afname van energievreters zoals blokkades, stress en conflicten. Helpt om de regie te herpakken in het werk.

YACoaching.nl

Frank Blaauboer

Blaauboer communicatie, Geheimschrijver

Wil je graag met regelmaat een blog of column schrijven maar heb je geen tijd of lukt het gewoon niet, neem dan contact met mij op. Ik schrijf graag als geheimschrijver jouw blog, column, white paper, webteksten of boek.

blaauboercommunicatie.nl

Tiemen Harder

Koning Harder, Grafisch ontwerper

Koning Harder zit in Utrecht en is in 2003 opgericht door Karina Brouwer de Koning en Tiemen Harder. Koning Harder werkt samen met verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten op het gebied van visuele communicatie. En ja wij willen samen met u het verschil maken in projecten op het gebied van onder meer huisstijlen, websites, boeken, infographics, campagnes en ruimtelijke opdrachten voor zowel profit- als non-profitorganisaties.

koningharder.nl

Maarten Mooijman

Nomovies, Fotograaf

Zowel online als offline worden goede, krachtige beelden steeds belangrijker. En iedere toepassing vraagt om een ander soort beeld. Portretfoto’s voor een website hebben aan andere eisen te voldoen, dan sfeerbeelden in een jaarverslag, illustraties van een studiegids of reportage foto’s voor een magazine. Nomovies weet hoe dat werkt.

nomovies.nl

Reinoud Pauwels

Ondernemingsjuristen, jurist

Ondernemingsjuristen staat voor het voorkomen van juridische problemen en onze juristen gaan graag preventief voor de ondernemer te werk. Bij het voorkomen is het belangrijk voor jou als de ondernemer dat je vooraf weet waar je aan toe bent. Bij ons weet je precies wat je kwijt bent aan de juridische dienstverlening.

ondernemingsjuristen.nl

Mark Simons

MyQuest, Coach en trainer onderwijs

MyQuest richt zich op het onderwijs. Op de leerlingen/studenten en de onderwijsprofessionals. In Nederland introduceren we op een oprechte manier persoonlijk leiderschap in het onderwijs. Onze programma’s zijn veelal buiten, worden intensief begeleid en boeken duurzame en concrete resultaten.

myquest.academy

Patrick Sinke

Sparkle ICT, Freelance ICT consultant

Ik help bedrijven hun ICT en processen te verbeteren en meerwaarde te creëeren. Sinds 1997 werkzaam in de ICT, heb ik ruime ervaring met software development, informatie-analyse en architectuur.

sparkle-ict.nl

Carola van der Sluis – van Rooijen

Cijfers voor Elkaar, Boekhouder

Een boekhoudkantoor voor zzp‘ers en stichtingen. Wij zetten je boekhouding snel op en werken haar dagelijks bij, zodat je altijd weet hoe je ervoor staat. We vertellen graag over ons vak en worden blij van jouw vragen. Een vooraf afgesproken prijs, dus daar geen verrassingen in. Zo mogen wij doen waar we goed in zijn en heb jij meer tijd over voor je bedrijf.

cijfersvoorelkaar.com

André Steenman

2interim, Opdrachten direct uit het netwerk van en door interimmers

Why: Wij geloven dat als interim professionals zich verenigen, dit leidt tot meer toegevoegde waarde voor professionals en hun opdrachtgevers.
How: Door het creëren van een netwerk van interim professionals, die opdrachten met elkaar delen, maken we onszelf minder afhankelijk van tussenpersonen, vergroten we de kans op het vinden van de juiste opdrachten en kunnen we een hoger uurtarief realiseren.
What: De 2interim app is opgezet door en voor interim professionals en faciliteert het onderling delen van opdrachten, begeleidt het proces en ondersteunt de financiële afhandeling en administratie hiervan.

2interim.nl

Philippa Wadsworth

Socialoque, Social media consultant

Verbinden door dialoog is waar Socialoque om draait. Want verbinding tussen mensen, diensten, producten en klanten is essentieel om meer te bereiken, te verkopen en draagvlak te creëren. Socialoque is meer dan thuis in social media en helpt ondernemers en bedrijven met hun online strategie.

Socialoque.nl